Frilagret Workshop – vi börjar sy våra syntar.

Date: 
Wednesday, February 18, 2015 - 17:00 to Thursday, February 19, 2015 - 19:59
Tag:

Syntjuntan besöker Nordiska Akvarellmuseet, Gerlesborgsskolan och Frilagret i Göteborg

– Samarbete kring konserter och workshops med nutida musik, improvisation och ljudkonst  

Onsdag i Verkstan: Sy en synt med Syntjuntan

Kl. 19 – 20

Sy en synt med Syntjuntan! Onsdag 21/1 drar vi igång en workshopserie för oinvigda, sykunniga, lödkolvsfobiker och alla andra som vill sy sin egen synt. Med några enkla komponenter, nål och ledande tråd lär du dig grunderna i syntbyggarkonsten. Workshopen är ett samarbete mellan Levande Musik och Frilagret och består av en serie i tre delar med introduktion, workshop och konsert. Deltagande inklusive material är kostnadsfritt och vi har ett begränsat antal platser.

Följande datum gäller:

Onsdag 21/1 kl. 19 – 20
Presentation och konsert – Syntjuntan, Ann Rosén och Liselotte Norelius, presenterar sig med en liten konsert som avslutas med att publiken får prova att spela på artisternas egenhändigt sydda syntar. (öppet för alla)

Onsdag 18/2 kl. 17 – 20
Workshop – vi börjar sy våra syntar. (föranmälan krävs)

Söndag 22/2 kl. 13 – 19
Färdigställande och konsert – vi börjar med finslipning av färdigställandet av syntarna och arbetar med det musikaliska framförandet för att sedan framföra en offentlig konsert. (föranmälan krävs)

Det går jättebra att komma på introduktionen och därefter bestämma om du du vill anmäla dig. För dig som redan nu är säker på att du vill delta i hela serien, föranmäl dig genom att maila charlotte.heyman@kultur.goteborg.se.

Glöm inte att bjuda in dina vänner till eventet på facebook!


http://www.frilagret.se/